Tooted märksõnaga laktoosivaba juust (31)

PUNANE ILMA LAKTOOSITA - Ilma Laktoosita

PUNANE ILMA LAKTOOSITA - Ilma Laktoosita

Pecorino juust Rosso delattosato on värske juust, mis on kaetud tomatikontsentraadiga, kausi kujuga, kaaluga umbes 1,5 kg. Saadaval täiskujul lahtiselt; vaakumpakendis täiskujul 1,5 kg; vaakumpakendis pooleks 0,750 kg; vaakumpakendis neljandik kujul 0,350 kg.
1 kg Suvejuust

1 kg Suvejuust

Juust, mida toodavad rändavad karjused. Need karjused ja nende karjad viibivad suvel kolm kuud kõrgel Pirineides, kõrgustel vahemikus 1000 kuni 2300 m. Kohalik taimestik on ainulaadne ja annab sellele unikaalse aroomi ja puuviljase maitse. Me tarnime kogu Prantsusmaale.
Floreffe Juust - Öko Loodus

Floreffe Juust - Öko Loodus

2,3kg Floreffe Loodus Bio
Juust Chanakh 300g

Juust Chanakh 300g

Juust Chanakh 300g
Juustud Euroopa - juustude eksport

Juustud Euroopa - juustude eksport

BUISSON on juustude hulgimüüja Rungis. Lõigatud juustud Terve juustud Korsika juustud Juustud Prantsusmaalt Juustud Euroopast Prantsuse juustude eksport Juustude eksport Premium juust
Iberia juust portsjonites

Iberia juust portsjonites

Iberico juust on pressitud juust, mis on valmistatud kolme piima segust (lehm, lammas ja kits). See on kõige populaarsem juust Hispaanias ning vastavalt 28. veebruari 2011. aasta kuninglikule dekreetile 262/2011, mille lisas 4 on kehtestatud kvaliteedinormid juustude ja sulajuustude jaoks. Iga juust, mida turustatakse nimetuse "Iberico" all, peab olema valmistatud värskest piimast järgmistes proportsioonides: maksimaalselt 50% lehmapiima, minimaalne 15% kitsepiima ja minimaalne 15% lambapiima. Seda valmistatakse kogu aasta vältel. Erinevust poolküpse ja küpsetatud juustu vahel määrab küpsemise periood. Esimesel on küpsemise periood üks kuni kolm kuud, pressitud pasta, tihe mass, kuid mitte suletud, väikeste õõnsustega kogu lõikes ja heledat kollast värvi elevandiluust taustal, mis tuleneb kolme piima segust. Küpsetatud juust on küpsenud kolm kuni kuus kuud.
Matured cheddar flavour

Matured cheddar flavour

This natural flavouring adds the typical flavour of a good mature cheddar with a touch of walnut and hazelnut. It adds a typical, savoury aromatic signature to your aperitif pastries, cakes, flavoured cheeses, sauces, chicken nuggets, burgers and ravioli.
Juustu analoog

Juustu analoog

Juustu analoog, tuntud ka kui imitatsioonijuust või juustu alternatiiv, on juustutoode, kus kogu või osa piimarasvast on asendatud taimerasvaga. Juustu analooge tootmisprotsess on sarnane tavalise juustu tootmisprotsessiga ning seda valitakse sageli kulutõhususe ja tootmise lihtsuse tõttu. Foodcom S.A. pakutav juustu analoog on iseloomustatud oma pehme tekstuuri, hea elastsuse, ühtlase sulamise, venitusomaduste ning lihtsa riivimise ja lõikamise poolest. Selle säilivusaeg on 3, 6 või 12 kuud. Foodcom S.A. tarnib juustu analooge 1 kg plokkidena või riivitud kujul, pakendatuna 1 või 2 kg kottides. Tänu oma suurepärastele sulamisomadustele kasutatakse juustu analooge sageli pitsajuustu ja katteainete asendajana, kuna see sarnaneb mozzarella juustuga. Seda saab kasutada ka juustutüüpi toodetes, mis nõuavad madalamat rasva- ja soolasisaldust.
Kitses juust rosmariinikoorega

Kitses juust rosmariinikoorega

Surutud pasta juust, mis on valmistatud pastöriseeritud kitsepiimast ja rosmariini koorest, minimaalne vananemisperiood 30 päeva.
Misket Juust - Koht, kus tervis kohtub maitsega hommikusöögil..

Misket Juust - Koht, kus tervis kohtub maitsega hommikusöögil..

Geleneksel Lezzetlerin Doğal Adresi POLEN SÜT Yeni Şubesi İle Hizmet Etmeye Devam Ediyor. Katkısız Doğal Ve Hijyenik Ürünleri Üretmeye Kendine İkle Edinen Kuruluşumuz 2o. Yılında Sizler İle Büyümeye Devam Ediyor...
Lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga - Pastöriseeritud lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga

Lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga - Pastöriseeritud lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga

Pastöriseeritud lambapiim, musta trühvli pate (šampinjonid (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ja seotud rühm), päevalilleõli, must trühvel (Tuber Aestivum Vitt), sool, pipar, suhkur, puljongigranuleid (meresool, pärmiekstrakt, pruuni suhkur, maitseekstrakt, karamelliseeritud suhkur, maltodekstriini, palmiõli, kurkum), dekstroos, kartulitärklis, pärmiekstrakt, maitseained (sibul, muskaatpähkel, küüslauk ja kurkuma, tomatipulber), must trühvel, maitse tugevdaja, happesuse regulaator (sidrunhape), antioksüdant (askorbiinhape), sool, kaltsiumkloriid, renni, piimhappe ferment, säilitusaine: lüsosüüm (munadest saadud), natamütsiin koores. Maitse: Intensiivne Aroom: Iseloomulik lambajuustule koos trühvli aroomiga. Värv: Hele kollane mustade trühvli pasta veenidega. Konsistents: Kõva Eemaldage juustu koor enne tarbimist.
VEGAN ORGANIC Juust - LOODUS või KÜÜSLAUK

VEGAN ORGANIC Juust - LOODUS või KÜÜSLAUK

Avastage viivitamatult meie orgaanilised VEGAN juustud. Kas soovite tutvustada oma klientidele uut VEGAN juustude valikut? Ärge kartke meiega ühendust võtta, kui teil on teabe küsimusi.
Suitsutatud punutud juust

Suitsutatud punutud juust

Suitsutatud juustu punutis
DANA Juust - Kreemjas töödeldud juust portsjonites, mida saab leivale määrida

DANA Juust - Kreemjas töödeldud juust portsjonites, mida saab leivale määrida

Meie viilutatud töödeldud juustud on suure tarbimisega suurepärane toode, mis leidub supermarketite riiulitel igas maailma nurgas. Need on pakendatud kaunitesse ümmargustesse ja standardsetesse karpidesse. Igas karbis on kaheksa portsjonit. Iga juustuportsjon on korralikult ümbritsetud alumiiniumfooliumiga, millel on avamisribad, et hoida värskust pakendite sees. Töödeldud juust DANA on saadaval ümmargustes karpides, mis sisaldavad kaheksat portsjonit, kokku 140 grammi. Toote säilivusaeg on 12 kuud, kui hoida jahedas ja kuivas keskkonnas. Peamised koostisosad on piim (või rasvata piim madala rasvasisaldusega või kerge juustu puhul), vesi, juust ja või. Juustu värv on elevandiluust ja helekollane ning maitse on pehme ja kreemjas. Võtke meiega ühendust, kui vajate lisateavet ja hinnainfot.
CACIORICOTTA - VANANDATUD SOOLANE RICOTTA

CACIORICOTTA - VANANDATUD SOOLANE RICOTTA

Cacioricotta on poolkõva, silindrikujuline juust, mis on tüüpiline Puglia piimatootmise traditsioonile. Puglia köögis kasutatakse seda toodet tavaliselt riivitud kujul pasta maitsestamiseks, eriti tüüpilise pasta alla crudaiola puhul, kuid seda tarbitakse ka iseseisvalt helvestena või salatite ja pitsade maitsestamiseks.
Mozzarella Juust - Küpsetustooted

Mozzarella Juust - Küpsetustooted

Tootetüüp: Juust Kuju: Plokk Värv: Kreemvalge Rasvasisaldus (%): 7,5 Lisaained: Klientide Nõudmine Säilivusaeg: 12 Kuud Nimi: Halal Mozzarella Juust
Segus 'Munade asendaja'

Segus 'Munade asendaja'

Segus asendab täielikult munade paksendamise omadust küpsetamisel. Segus ei ole maitseaineid, säilitusaineid ega muid kahjulikke toidulisandeid. Toode ei sisalda gluteeni. Toode testitakse gluteeni osas igas tootmisfaasis. Garnec oli Venemaal esimene, kes sai õiguse tähistada oma tooteid "Ristatud Terade" kaubamärgiga. See kaubamärk on ohutusmärk gluteenivabadele toodetele Euroopa Tsöliaakia Ühingute Assotsiatsioonilt, mida tunnustatakse enamikus arenenud riikides. Kaal: 300 g
Brie Val de Saône

Brie Val de Saône

Pastöriseeritud lehma piim ja koor (prantsuse päritolu), sool, mikroobne koagulant, piimhappebakterid ja küpsemiseks mõeldud bakterid, tahkestaja: kaltsiumkloriid. Meie tooted ei ole geneetiliselt muundatud organismide (GMO) märgistamise alla vastavalt määrustele 1829/2003EÜ ja 1830/2003EÜ. Austame GMO-de mitteolekute piiri 0,9% vastavalt Euroopa määrustele CE 1829/2003 ja 1830/2003. Ioonimise tõend Kinnitame, tuginedes meie tarnijatelt saadud garantiidele ja sertifikaatidele, et meie tooted, koostisosad ja lisaained: ei ole läbinud ioniseerimist vastavalt määrusele nr 2001-1097 16.11.01. Analüüs 100g kohta Rasvad: 27.97g Valgud: 19.81g Suhkur (g): 0.5 Naatrium (mg): 1.372g Energia Kcal: 338.83 Energia KJ: 1392.5 Rasvad: 50% kuiva jäägi kohta ja 25% valmistoote kohta Formaat: Ümmargune Kaal: 1 kg Pakend: Paber Ülepakkimine: Kartong Säilitustemperatuur: +2°C/+8°C
VANAD JA VANA KESKUS ILMA LAKTOOSITA - Ilma Laktoosita

VANAD JA VANA KESKUS ILMA LAKTOOSITA - Ilma Laktoosita

Delatiseeritud Vecchio pecorino on küpsetatud juust, mille kaal on umbes 1,9 kg. Saadaval täiskujul lahtiselt; täiskujul vaakumpakendis 1,9 kg, pooles vaakumpakendis 0,950 kg; neljandiku kujul vaakumpakendis 0,450 kg. Saadaval ka 0,500 kg kujul.
FRESCHELLO - Laktoosivaba

FRESCHELLO - Laktoosivaba

Freschello pecorino on värske juust, mille kaal on umbes 1,5 kg ja kuju on kausikujuline. Saadaval täiskujul, lahtiselt; vaakumpakendis täiskujul 1,5 kg; vaakumpakendis pooleks 0,750 kg; vaakumpakendis neljandikuks 0,350 kg. Saadaval on ka 0,500 kg kujul.
PECORINO KUJUL – ILMA LAKTOOSITA

PECORINO KUJUL – ILMA LAKTOOSITA

Arvestades statistikat, mis näitab üha suuremat arvu laktoositalumatute inimesi, oleme sellele probleemile loomulikult tähelepanu pööranud. Me ei soovi kedagi, kes armastab meie pecorino juustu, ilma jätta meie toodete nautimisest ja tarbimisest, seetõttu on Val d’Orcia juustutehas välja töötanud ja testinud laktoosivaba tootesarja. Piima töötlemise etapis lisatakse laktaasi, spetsiifiline ensüüm, mis ei aktiveeru laktoositalumatute inimeste puhul. Juustud säilitavad siiski samad „maitseelamuse“ omadused, jättes samas muutumatuks õrnuse ja maitsvuse võrreldes teiste traditsiooniliste sarjadega, mida paljud tunnevad ja hindavad.
LAKTOOSIVABA MARZOLINO - Ilma Laktoosita

LAKTOOSIVABA MARZOLINO - Ilma Laktoosita

Delaktoseeritud Marzolino on värske juust ovaalse kujuga, kaaluga umbes 0,850 kg; saadaval täiskoguses lahtiselt; täis vaakumpakend 0,850 kg; pool vaakumpakend 0,400 kg.
MAAGILINE ILMA LAKTOOSITA - Ilma Laktoosita

MAAGILINE ILMA LAKTOOSITA - Ilma Laktoosita

Laktoosivaba musta vormi pecorino on poolkõva juust, mis on töödeldud tomatikontsentraadiga koores, sirge kaaluga umbes 2,00 kg. Saadaval täiskujul lahtiselt; vaakumpakendis täiskujul 2,00 kg, vaakumpakendis pooles 1,00 kg; vakumpakendis neljandik kujul 0,500 kg.
NERO JA NERETTO ILMA LAKTOOSITA - Ilma Laktoosita

NERO JA NERETTO ILMA LAKTOOSITA - Ilma Laktoosita

Laktoosivaba musta koorega pecorino on poolkõva juust, mille kaal on umbes 2,00 kg. Saadaval on täiskujul, vaakumpakendis 2,00 kg, samuti vaakumpakendis 1,00 kg; või neljandiku kujul 0,500 kg. Saadaval on ka 0,500 kg kujul.
Itaalia juustud

Itaalia juustud

BUISSON on Itaalia juustude hulgimüüja Itaalia juustude ekspordimüük Itaalia juustude jaotaja Rungis
Rochefort Juust - Fino Verde

Rochefort Juust - Fino Verde

3kg Rochefort (basiilikuga)
Rocinante Kitsejuustud

Rocinante Kitsejuustud

Surutud pasta juust, mis on valmistatud pastöriseeritud kitsepiimast. Pehme Kitsejuust Rocinante - Küpsenud 7 päeva. Poolküpsetatud Kitsejuust Rocinante - Küpsenud 1 kuu.
Juustu analoog

Juustu analoog

Juustu analoog (tuntud ka kui valejuust või juustu alternatiiv) on juustutoode, kus piimarasv on osaliselt või täielikult asendatud taimeõliga. Kui täisrasvane piimarasv on asendatud, tuntakse toodet ka kui "veganjuust". Teised tootmisstandardid on samad, mis tavalise juustu tootmisel. Analoogjuustu valitakse sageli kulutõhususe ja tootmislihtsuse tõttu. Toode on koostisosade osas suuresti muudetav ja seetõttu sobib see paljude rakenduste jaoks.
Kohalikud juustud - Professionaalne juust Rungis

Kohalikud juustud - Professionaalne juust Rungis

BUISSON on kohalike juustude hulgimüüja, müües juustutooteid erakordsete juustude valikuga Rungis. BUISSON: professionaalide juustutootja. Meie juustufirma BUISSON, mis asub Rungis, pakub Rungis juustude tarnimist ning ka juustude eksportimist.
Juustuanaloog 45%

Juustuanaloog 45%

Juustu analoog (tuntud ka kui imiteeritud juust või juustu alternatiiv) on piimatooted, kus piimarasv on osaliselt või täielikult asendatud taimerasvaga. Kui täispiimarasv asendatakse, tuntakse toodet ka kui "veganjuust". Teised tootmisstandardid on samad, mis tavalise juustu tootmisel. Juustu analooge valitakse sageli nende kuluefektiivsuse ja tootmislihtsuse tõttu. Toode on koostisosade osas laialdaselt varieeruv ja seetõttu sobib see paljudele rakendustele.